Nagradna igra - Valentinov Jan Plestenjak

Nazaj

Društvo študentov Brežice za svoje člane želi, da vas Jan na Valentionovo popelje v glasbeni raj…nagrado si lahko priborijo 3-je člani...

Že več kot 15 let navdušuje svoje zvesto občinstvo z vedno novimi pesmimi, ki ena za drugo postajajo mega uspešnice.

Le kdo si v tem trenutku ne zna zapeti vsaj nekaj taktov Janovih hitov: Soba 102, Tvoj song, Pustil ti bom sanje, Ker te ljubim, 7 let nazaj, Iz pekla do raja, Sam da ti maš mene rada, Si ok, Pogrešal te bom in še prenekatere druge, ki redno odzvanjajo iz radijskih sprejemnikov.

Tokrat bo navduševal na Valentinovo, 12.2.2011 v dvorani Golovec Celju ob 20.00. Karte lahko kupite na BIT-u, za tiste, ki pa želite preizkusiti svojo srečo pa pripravljamo nagradno igro:

Na zid facebook skupine Društva študentov Brežice napiši kateri DŠB event se bo zgodil vikend kasneje v Brežicah? Njegov namen je, da se študentje sprostijo po napornem izpitnem obdobju, dijaki pa uživajo v svojih zimskih počitnicah...več pa na naši strani pod opisi projektov.

Namig - (ime eventa) DŠB ?...

Svoje odgovore lahko pišete vse do 10.2.2011. Naslednji dan bodo 3-je izžrebanci obveščeni o nagradi - vsak prejme karto za Valentinov koncert z Janom Plestenjakom!

Srečno.

Tea Markotic, Matej Kozole, Katja Medved so nagrajenci Valentinove nagradne igre! Čestitamo! Vsak svojo vstopnico lahko dvignete na vhodu prireditve pol ure pred začetkom koncerta z osebnim dokumentom... Pa uživajte;)

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000