DŠB Vodstvo 2010/2011

Nazaj

V nedeljo, 19. 12. 2010, je v prostorih MC Brežice potekala redna letna skupščina Društva študentov Brežice. Na njej smo poleg potrditve letnega poročila in sprejema delovnega programa izvedli tudi volitve v organe Društva študentov Brežice za šolsko leto 2010/2011.

Tokrat imamo že drugič v zgodovini društva na čelu predstavnico ženskega spola, saj je bila za predsednico izvoljena Ingrid Molan. Za ostale člane upravnega odbora pa so bili izvoljeni: Tamara Lesinšek, Janja Grubič, Simona Molan, Aleš Rupar, Matic Trebušak in Patricija Žokalj. Izvedene so bile še volitve svetnika v Svet študentskih klubov, kjer je dobila volilno podporo Tamara Lesinšek. Potem so potekale še volitve za v nadzorni odbor, v katerega so bili izvoljeni: Marko Dukič, Nina Bužančič, Maja Peterkovič. Člani častnega razsodišča pa so za to šolsko leto postali: Teja Vučajnk, Žiga Drobnak in Špela Gerjevič.

Društvo študentov Brežice smo z na novo izvoljeno ekipo dobili svež pritok energije za delovanje in se bomo skupaj z ostalimi aktivisti, ki pomagajo na projektih, trudili, da bomo nudili še boljši program za študente v naši okolici.

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000